vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU Craiova – Dinamo 1-1. Oltenii au rămas pe ultimul loc

Oltenii au reușit să obțină un punct datorită golului lui Vladislav Blănuță în minutul 90

Dinamo a încheiat la egalitate cu FCU Craiova, scor 1-1, în deplasare, în cadrul etapei a cincea din play-out-ul SuperLigii. După acest rezultat, Dinamo a rămas pe locul 14 în clasament, poziție care implică participarea la barajul pentru menținerea sau promovarea în SuperLigă, având acumulat 20 de puncte. În schimb, FCU Craiova se află pe ultima poziție în clasament, direct retrogradabilă, cu 18 puncte, conform DigiSport.

„Dinamoviștii” au marcat primii în minutul 43 al meciului prin Georgi Milanov. Cu toate acestea, oltenii au reușit să obțină un punct datorită golului lui Vladislav Blănuță în minutul 90. Există opinii conform cărora echipa olteană ar fi avut potențialul de a se califica în play-off, dar, din păcate pentru ei, se află acum pe ultimul loc în clasament, fiind în fața unei posibile retrogradări.

Dinamo se află într-o situație similară, având nevoie de o victorie pentru a profita de punctele pierdute de Botoșani în meciul încheiat cu Hermannstadt, unde au fost egalate în minutul 90+3.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dinamo a primit o veste bună după ce Comisia de Disciplină a redus la jumătate pedeapsa de 4 etape fără spectatori, atât pentru ei cât și pentru UTA. Însă, înainte de meciul de acasă cu Voluntari, „Câinii Roșii” trebuie să facă față unui meci pe teren străin împotriva Craiovei, urmat de o deplasare la Botoșani. În etapa următoare, marți, Craiova lui Mititelu va juca în deplasare împotriva echipei Voluntari.

Politica