miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cârțu crede că Juan Bauza e lăudat prea mult: „Dacă avea mare valoare, FCU era mai sus”

Sorin Cârțu a auzit de interesul celor de la FCSB pentru Juan Bauza. În timp ce Gigi Becali așteaptă ca Adrian Mititelu să se convingă de faptul că nicio echipă din străinătate nu va plăti sume colosale pentru mijlocașul argentinian, fostul președinte de la CSU Craiova l-a analizat pe starul de la FCU.

Juan Bauza nu a avut cifre prea bune, în acest sezon. Nici echipa nu s-a mișcat prea bine, ținând cont de faptul că FCU Craiova e pe ultimul loc. Argentinianul s-a accidentat des și a avut oscilații în joc, atunci când a fost trimis pe teren. Sorin Cârțu este de părere că fotbalistul nu are o valoare atât de mare încânt să facă diferența pentru o echipă din fruntea clasamentului.

Bauza e fotbalist bun, dar nu e un jucător constant. Are și momente de cădere. A arătat în unele meciuri că are valoare, dar ar fi trebuit să fie mult mai important pentru echipă și echipa să nu fie unde este acum, cu aceste emoții. Este un jucător care scoate adversarul din joc, poate să rupă echilibrul jocului, dar dacă avea așa o mare valoare, echipa putea să fie în altă zonă a clasamentului”, a declarat Sorin Cârțu, la ProSport Live.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica