joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A bătut angajata unui magazin și a furat banii din casa de marcat

Un tânăr de 29 de ani, din Craiova, a fost reținut de oamenii legii doljeni pentru că a bătut angajata unui magazin din oraș și a furat banii din casa de marcat. Tânărul a fost identificat de polițiști în urma unor percheziții. Acum a fost reținut.

”În fapt, în noaptea de 11 spre 12 aprilie a.c., în jurul orei 01.50, polițiștii au fost sesizați de o tânără, de 28 de ani, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută de sex bărbătesc ar fi pătruns în magazinul în care aceasta lucra şi prin folosirea de violenţe ar fi sustras suma de 2.500 de lei, bani proveniţi din încasări.

Întrucât persoana bănuită de comiterea faptei se sustrăgea cercetărilor, în această dimineaţă, polițiștii Secției 4 Poliție Craiova au efectuat o percheziţie domiciliară, în municipiul Craiova, ocazie cu care a fost identificat un tânăr, de 29 de ani, din localitate”, au spus polițiștii din cadrul IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

El a fost acum introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, pentru 24 de ore.

Politica