sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

S-a stabilit prețul pentru transferul lui Alex Mitriță

Alex Mitriță este pe lista de transferuri a lui Gigi Becali, alături de alți fotbaliști valoroși din Liga 1. Mijlocașul de la CSU Craiova a oferit un răspuns clar pentru patronul de la FCSB, căruia i-a explicat faptul că nu are de gând să plece la o altă formație din România. Totuși, în atenția echipei din Capitală sunt mulți jucători interesanți, printre care Otele și Louis Munteanu.

Dumitru Dragomir a văzut lista lui Gigi Becali și a comentat prețurile pentru care fotbaliștii ar putea fi transferați de roș-albaștri. Mai mult decât atât, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a analizat și valoarea de piață a vedetelor de la FCSB, dar și a altor jucători promițători din Liga 1. Ștefan Baiaram a intrat și el în discuție.

Lixandru şi Şut sunt de bani mulţi. Trebuie să îi iei pe amândoi. Aş da 10 milioane de euro pe cei doi. Atât aş da eu. Florinel Coman costă în jur de 5-6 milioane de euro, Mitriţă, 3-4.  Otele este şi el de 3-4 milioane, ca şi Bîrligea, e tânăr. Matei Ilie merge spre 7 milioane de euro. Cu cine vorbiţi voi? Este peste toţi. Are 20 de ani, 1,90 şi ceva, de picior stâng. Se duce în Anglia şi joacă. Eu zic că acum e de nivelul lui Drăguşin. Da, l-am pus peste Coman. Eu spun peste 7 milioane. De departe cel mai potenţial dintre jucătorii români. La preţ mare l-aş pune şi pe portarul de la Steaua. Târnovanu, cam 4-5 milioane de euro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Baiaram este de 1-2 milioane de euro.  Rrahmani este atacant de 1,5 milioane de euro. Krasniqi este de 500-600.000 de euro, iar Bauza ar fi de 1,5 milioane de euro. Louis Munteanu este de peste 1,5 milioane de euro, se poate duce în 3 milioane de euro. Otele e jucător de forţă, de asta e peste Munteanu. Cojocaru de la Farul se poate duce acum peste 3 milioane de euro. Lasă acum, în viitor nu ştiu. Otele nu poate să joace cu mijlocaşii pe care îi are. E jucător de campionatul englez sau german”, a spus Dragomir, conform Fanatik.

spot_img
spot_img

Politica