marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Promenada dă startul campaniei de Paște prin concerte live, premii în aplicația SPOT și evenimente speciale dedicate craiovenilor

Craiova, 17 aprilie 2024. La Promenada, Paștele vine cu o serie de evenimente speciale și premii care aduc bucuria și atmosfera festivă în rândul craiovenilor.

Astfel, începând cu 19 aprilie și până pe 1 mai, vizitatorii centrului comercial vor avea parte de activități antrenante – de la concerte și spectacole de stand-up comedy, la concursuri -, precum și campanii cu numeroase premii în aplicația mobilă SPOT.

Pe 19 aprilie, de la ora 18:00, zona de food court de la nivelul 1 se va transforma într-o scenă vibrantă, unde Puya, unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști de hip hop din România, va susține un concert live plin de energie. Cu o carieră care se întinde pe trei decenii, Puya a devenit un nume apreciat de românii de toate vârstele. Alături de el, Koleroo, producător și MC cunoscut pe scena hip hop-ului și rap-ului alternativ, va întreține atmosfera pentru o seară memorabilă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot pe data de 19 aprilie, Promenada le oferă clienților un motiv în plus de bucurie: toți cei care descarcă aplicația SPOT și își creează cont vor primi un voucher în valoare de 50 lei, valabil în magazinele partenere ale centrului comercial.

Campania de Paște debutează oficial în weekend și aduce numeroase premii. În perioada 20 – 30 aprilie, clienții Promenada au ocazia ca, prin scanarea a maximum două bonuri în valoare de cel puțin 200 lei, să primească un premiu garantat și să intre automat în tragerea la sorți pentru a câștiga marele premiu: o mașină Seat Arona.

În următoarele săptămâni, craiovenii dornici să intre în spritul festiv și atrași de artă în toate formele sale vor putea deveni jurați, în cadrul Competiției de Pictat Ouă Gigant. Concursul reunește 10 echipe de tineri talentați, care vor picta 10 ouă gigant ce vor fi expuse în centrul comercial și ale căror fotografii vor fi distribuite și pe paginile de social media ale Promenada. Pe baza voturilor primite în perioada 21 – 30 aprilie, cele mai frumoase picturi pe ouă vor fi premiate, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 1 mai.

În seria evenimentelor pregătite cu ocazia Paștelui, Promenada va găzdui o reprezentație live de stand-up comedy, pe 28 aprilie, de la ora 18:30, cu acces liber pentru clienții centrului comercial. La nivelul 1, în zona food court, Dan Badea va oferi un spectacol savuros de la prima la ultima replică, în stilul ironic care l-a consacrat. De asemenea, în ziua evenimentului, primele 150 de persoane care își descarcă aplicația SPOT și își creează cont vor primi un card cadou în valoare de 50 de lei.

Activitățile speciale prilejuite de Paște se vor încheia pe 1 mai, cu un concert susținut de Feli, în cadrul căruia se va anunța și marele câștigător al campaniei care va intra în posesia unui Seat Arona.

Mai multe informații despre ofertele și evenimentele Promenada se găsesc atât pe site https://www.promenadacraiova.ro/, cât și pe paginile de social media ale centrului comercial.

Facebook https://www.facebook.com/promenadacraiova/

Instagram https://www.instagram.com/promenadacraiova/ .

***

Despre Promenada

Promenada, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare și modern centru comercial din municipiul Craiova, are o suprafață închiriabilă de 78.500 metri pătrați, din care noul centru comercial ocupă 62.500 mp, iar magazinul Dedeman, 16.000 metri pătrați. Centrul comercial găzduiește peste 120 de magazine, mixul de chiriași incluzând atât nume în premieră la nivel național, cât și numeroase branduri în exclusivitate pe piața din Craiova.

Printre cele peste 20 de magazine în premieră se numără Massimo Dutti, Mamaquilla, Lefties, Peek & Cloppenburg, Nike, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Under Armour, Modivo, Mohito, Obsentum și Carrefour, dar și de noile concepte de magazine din lanțul Inditex: Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Zara. Alte premiere sunt constituite de retaileri de tehnologie și software (iStyle).

Promenada pune la dispoziția clienților săi peste 2100 de locuri de parcare, precum și cea mai mare terasă panoramică exterioară din Craiova, unde se găsesc restaurante și cafenele, pentru o experiență cât mai plăcută de petrecere a timpului liber. Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Promenada sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii.

Politica