marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

80 milioane euro, pentru IMM-urile din Oltenia

Firmele mici și mijlocii din Oltenia pot primi bani pentru investiții prin Programul Regional Sud-Vest Oltenia. Bugetul total se ridică la aproape 80 de milioane euro. Doritorii au la dispoziție o lună pentru depunerea cererilor de finanțare.

Alexandru Stănescu, directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, a anunțat că s-a dat startul depunerii de proiecte pentru apelul “Investiții în microîntreprinderile și IMM-urile din Oltenia”, cu un buget total alocat de 79.968.823 euro, din Programul Regional SV Oltenia.

Potrivit acestuia „se pot obține granturi de până la 1.500.000 euro pe proiect! Contribuția maximă a programului pentru componenta de ajutor de stat regional: 75% pentru microîntreprinderi și întreprinderi mici; 70% pentru întreprinderi mijlocii, iar pentru componenta de ajutor de minimis: 100%, în limita echivalentului în lei a 200.000 euro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Beneficiarii eligibili sunt microîntreprinderile – care implementează investiția în mediul urban, inclusiv din satele aparținătoare localităților urbane, respectiv întreprinderile mici și mijlocii – indiferent dacă implementează investiția în mediul urban sau rural”, a menționat Alexandru Stănescu.

Cererile de finanțare pot fi depuse până pe 02.05.2024, ora 12:00.

Link Ghidul solicitantului: https://www.adroltenia.ro/corrigendum-ul-nr-2…/

Politica