vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mititelu și Marius Șumudică s-au împăcat: „M-am simțit onorat”

Relația dintre Adrian Mititelu și Marius Șumudică nu era cea mai bună, după primele negocieri pe care patronul clubului din Bănie le-a avut cu tehnicianul român. La acea vreme, șefii de la FCU Craiova l-au criticat pe antrenor pentru condițiile pe care le cerea. De partea cealaltă, Șumi susținea că i-au fost impuse clauze halucinante, care nu putea fi acceptate.

La acea vreme, Șumudică a spus în direct la TV că i-a fost propus un contract jenant:Au mai fost două clauze, una dintre ele jenantă, nici nu vreau să spun”. Fiul lui Mititelu a reacționat imediat și a publicat sumele pe care antrenorul și staff-ul le-ar fi primit.

Acum, când situația s-a complicat destul de tare la FCU Craiova, Adrian Mititelu a pus mâna pe telefon și l-a chemat în ajutor chiar pe Marius Șumudică. Omul de afaceri era dispus să accepte orice îi cerea tehnicianul, dar a fost refuzat, politicos.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am avut câteva oferte din țară, dar nu le-am dat curs pentru că e destul de greu să iei o echipă în mers, mai ales că erau angrenate în play-out. Cu tot respectul, îmi doresc din suflet ca aceste echipe să se salveze, dar nu eram pregătit la momentul ăsta să preiau o echipă de play-out și să încerc să-i scap de la retrogradare.

Am vorbit mai mult prin mesaje cu domnul Mititelu și băiatul dânsului. L-am refuzat politicos. Te simți onorat când un om se gândește la tine imediat după ce se termină meciul și te sună. Înseamnă că însemni ceva pentru fotbalul românesc. Eu m-am simțit onorat și îmi doresc din suflet să se salveze de la retrogradare. Acum nu face obiectul unei colaborări. Din punct de vedere familial sunt ok. Sunt aproape de familie, e altceva când ești acasă, te simți altfel în preajma celor dragi”, a afirmat Marius Șumudică, conform sport.ro.

spot_img
spot_img

Politica