sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Gigi Becali: „Mitriță e cel mai bun. E Messi de România, nu glumesc”

Mihai Rotaru consideră că Lyes Houri este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști de la CSU Craiova. Patronul alb-albaștrilor s-a convins de acest lucru la prima aventură a mijlocașului în Bănie, sub comanda lui Laurențiu Reghecampf. Acum, jucătorul s-a impus și cu Petev pe bancă și pare că este din ce în ce mai bun, de la un meci la altul.

„Dacă nu se accidenta în Antalya când era cel mai bun jucător al nostru în primul mandat al lui Reghecampf aveam șanse reale la campionat, ne băteam acolo. În momentul în care s-a accidentat ne-a dispărut cel mai bun jucător din echipă. Ne băteam, cu Reghe eram aproape să trecem pe locul doi și începea play-off-ul. La ultimul meci din cantonamentul din Antalya am rămas fără cel mai bun jucător al nostru”, a spus Mihai Rotaru la FANATIK SULERLIGA.

Gigi Becali spune că nu este impresionat de Lyes Houri. Pe lângă faptul că l-a lăudat pe Alex Mitriță și l-a comparat cu Messi, patronul de la FCSB a explicat că Andrei Ivan este un fotbalist foarte valoros, care nu ar trebui să stea pe banca de rezerve.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mitriță e cel mai bun, al doilea e Ivan. Mitriță, care e ‘Messi de România’, nu glumesc. Dar, dacă-l avem pe Ivan, cum să-l compar cu ‘Li Suri’ (n.r. Lyes Houri)? Eu așa îi spun, mai rapid. Păi, Ivan e sperietore, forță viteză. Zic iar că le fac eu echipa, dar așa e. Rotaru e băiat destept. Se joacă locul 2. Dacă bat ei și ii batem si noi pe feroviari, sunt pe locul 2.”, a declarat Gigi Becali.

Practic, Lyes Houri îl ține pe bancă pe Andrei Ivan, care joacă în banda stângă. Houri este folosit în spatele vârfului, lăsând loc în stânga doar pentru Alex Mitriță. Dacă „Messi de România” ar fi pus să evolueze pe poziția de număr 10, atunci Ivan ar avea posibilitatea să joace în stânga ofensivei.

Politica