sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Cât trebuia să plătească Mititelu pentru CSU Craiova: „I se propune să-i dea banii lui Rotaru ca să cedeze echipa”

Fotbalul craiovean este încă împărțit în două tabere. FCU și CSU se luptă pentru supremație în oraș. Niciuna dintre cele două echipe nu se ridică la nivelul așteptărilor pe care patronii cluburilor le au. Mihai Rotaru și Adrian Mititelu sunt doi oameni de afaceri orgolioși, care voiau să fie cei mai buni, nu doar în Bănie. Încă nu au reușit acest lucru, pe plan fotbalistic, dar aceștia continuă să spere că vor putea face treabă bună, separați, chiar dacă multe voci spun că o fuziune i-ar ajuta să facă performanță.

Marcel Pușcaș este unul dintre oamenii care a fost alături de proiectul lui Adrian Mititelu. Oficialul de la FCU Craiova susține că Mihai Rotaru ar fi dorit o fuziune a celor două echipe sau, cel puțin, era dispus să îi vândă lui Mititelu echipa CSU. 10 milioane de euro ar fi fost suma cerută în schimbul formației alb-albastre.

Prefer un nebun (n.r. pe Adrian Mititelu), între ghilimele, de genul acesta. Ăsta este unul dintre motivele pentru care am acceptat oferta în urmă cu vreo cinci ani. Mie îmi place această nebunie și această patimă, în comparație cu Mihai Rotaru, care declară de un an – doi că vrea să vândă echipa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Numai că e greu să găsească pe cineva. De fapt, i-a și propus lui Mititelu acum vreo 6-7 ani să o preia pentru suma de 10 milioane de euro. Sunt înregistrări la instanță, pe alt context, nu neapărat pe fotbal, în care i se propune lui Adrian Mititelu să-i dea 10 milioane de euro lui Mihai Rotaru ca să cedeze echipa”, a dezvăluit Marcel Pușcaș, potrivit podcastului Un Podcast.

Politica