luni, aprilie 22, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mircea Rednic recunoaște valoarea jucătorilor de la FCU: „Ne-au chinuit”

Mircea Rednic a recunoscut faptul că nu i-a fost deloc ușor să gestioneze meciul cu FCU Craiova. Oltenii au demonstrat că au multă calitate și că pot pune probleme oricărui adversar din Liga 1. UTA Arad s-a impus, dar cu greu, iar antrenorul gazdelor a subliniat acest lucru, la final, când i-a lăudat pe alb-albaștri.

Totuși, Rednic a avu și un sfat pentru Adrian Mititelu. Acesta i-a transmis patronului de la FCU Craiova că trebuie neapărat să găsească un antrenor competent, care să știe să lucreze cu fotbaliștii valoroși pe care îi are în lot.

Au fost puține emoții, dar e un pas important. Cine credea că vom ajunge în situația să avem șanse reale la play-off. Am întâlnit o echipă bună, a fost cel mai bun meci al lor din ultimele trei etape. Ne-au chinuit. Am și spus înainte că au calitate. Păcat că nu au stabilitate pe banca tehnică. Adrian pune foarte mult suflet și face eforturi finaciare. Are un lot bun, ar trebui să găsească un antrenor. Depindem de celelalte echipe, îmi pare rău pentru asta. Sprijinul suporterilor a contat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Le mulțumesc și vreau să fie în continuare alături de echipă. E care pe care, e șansa noastră și ar fi păcat să nu ne-o jucăm. Multă lume spunea că retrogradăm, în primele etape au fost situații în care nu puteam alinia 20 de jucători. Am și greșit, au fost și foarte mulți jucători propuși de către cei din club. Mi-au pus foarte mulți jucători la dispoziție și eu am ales. Eu cred că am ales bine. Mă bucur că cei care au plecat au făcut-o cu salariile la zi. Ne-am descurcat. A fost o perioadă lungă în care noi nu am jucat aici. E altceva când joci cu suporterii. Sunt convins că am fi avut câteva puncte în plus”, a spus Mircea Rednic la finalul partidei câștigate în fața lui Adrian Mititelu.

Politica