duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Croitoru refuză FCU. Mititelu negociază cu un fost antrenor de la CSU

Marius Croitoru a fost dorit, din nou, pe banca celor de la FCU Craiova. Chiar Marcel Pușcaș anunța revenirea tehnicianului în Bănie. Totuși, între cele două părți a apărut o problemă la negocieri și tratativele pentru revenirea antrenorului au picat definitiv, scrie Fanatik.

Negocierile ar fi picat din cauza situației cu licențele pe care o are Marius Croitoru. Antrenorul nu are Licență Pro, necesară pentru a fi ”principal” în SuperLigă, astfel că FCU Craiova trebuia să angajeze și un „antrenor paravan”, iar Marius Croitoru ar fi avut anumite limitări.

FCU Craiova va mai sta o perioadă de timp fără un antrenor principal, interval în care echipa ar urma să fie condusă de Vali David, scrie Prosport. În acest timp, Adrian Mititelu a început negocierile cu un fost tehnician de la CSU Craiova. Este vorba despre Emil Săndoi, care spunea, zilele trecute, că nu a fost căutat de nimeni de la FCU.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Eu nu sunt în țară, în primul rând. Nici nu am văzut meciurile de ieri și nu am niciun fel de informație. Nu știam de decizia de la Craiova. Pe mine nu m-a sunat nimeni, nu am nicio informație”, a spus, sec, Săndoi pentru digisport.ro.

spot_img
spot_img

Politica