sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Vedeta de la FCU Craiova, cale liberă către FCSB: „Să fie sănătos”

Yassine Bahassa pleacă de la FCU Craiova, în vară. Anunțul a fost făcut de Adrian Mititelu, care nu reușește să îl convingă pe jucător să semneze prelungirea contractului cu formația din Bănie. În actualul sezon, fotbalistul a evoluat în 22 de meciuri, dar nu în toate titular, și a marcat două goluri și a oferit trei pase de gol.

Situația lui Bahassa nu s-a schimbat. El rămâne liber în iunie și să fie sănătos”, a declarat Adrian Mititelu la finalul remizei din Bănie cu Poli Iași, scor 1-1.

Bahassa poate ajunge, liber de contract, la FCSB. Gigi Becali a pus de mult ochii pe jucătorul alb-albaștrilor, dar nu a fost dispus să plătească pentru transferul acestuia, știind de faptul că urmează să intre în ultimele 6 luni de contract.

Policlinica Buna Vestire Craiova

M-am interesat și am aflat niște lucruri despre Bahassa. Pe Bahassa pot să îl iau la FCSB liber de contract în vară. De ce să mai plătesc bani pe el dacă l-aș putea lua liber de contract? Nu vreau să mă cert cu Mititelu, dar eu așa am aflat despre Bahassa. Am aflat că la vară rămâne liber de contract”, declara Becali în toamna anului trecut.

Politica