sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Giovanni Costantino, după ce a fost demis: „Nu mai sunt antrenorul lui FCU, sunt fanul lui FCU”

Giovanni Costantino a primit veștile rele cum nu se putea mai bine. Antrenorul e conștient de faptul că rezultatele lui din 2024 nu au fost cele mai bune, dar consideră că, înainte de această perioadă slabă, echipa lui a arătat un fotbal foarte bun. Tehnicianul italian își asumă responsabilitatea pentru tot ce a făcut la FCU Craiova, chiar dacă au fost momente în care banca tehnică nu a putut să controleze anumite aspecte.

Antrenorul a avut cuvinte de laudă la adresa lui Adrian Mititelu, în ciuda faptului că patronul alb-albaștrilor l-a demis. Costantino consideră că și fotbaliștii din Bănie ar trebui să aibă atitudinea finanțatorului, pentru a face performanță. Totodată, italianul s-a declarat un fan al celor de la FCU Craiova, după experiența pe care a avut-o în oraș.

Îmi pare rău pentru rezultat. Scuze pentru președinte, pentru Craiova și pentru fani. Am vorbit cu președintele și cred că îmi asum responsabilitatea pentru ce s-a întâmplat. Nu vreau să vorbesc despre asta. Uneori cred că nu e vorba de profesionalism, despre muncă, uneori cred că oamenii trebuie să își asume responsabilitatea și eu sunt responsabil pentru echipă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Eu cred că în noiembrie-decembrie jucam cel mai bun fotbal din România. Respect mai mult Craiova, orașul, acest club, Peluza Sud care tot timpul ne-a susținut. Dacă nu mai sunt antrenorul lui FCU, sunt fanul lui FCU. (n.r. ai lacrimi în ochi?) Nu, nu lacrimi. Fotbalul e emoție. Adrian Mititelu e un președinte care luptă mereu. Incredibil de mult. Un luptător. Cred că e important ca jucătorii să fie luptători la fel ca președintele”, a spus Giovanni Costantino, la conferința de presă.

Politica