luni, februarie 26, 2024

Ultima ora

Sport

Jandarmeriţa prinsă cu droguri în poşetă s-a întors la muncă

Andreea Bumbac, jandarmerița prinsă de polițiști în luna  noiembrie cu cocaină, s-a întors, luni, la muncă, adică la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei, şi asta pentru că ancheta în cazul ei nu a scos nimic nou la iveală. Peste două zile, jandarmeriţa va intra din nou în concediu de odihnă, scrie stiripesurse.ro

Competenţa cazului a fost declinată către cei de la DIICOT, care aşteaptă şi acum rezultatele analizelor care să ateste ce conţinea praful alb care a fost găsit asupra jandarmeriţei. Ancheta în cazul ei trenează pentru că INML nu a finalizat analizele de sânge.

Cum rezultatele pot întârzia luni de zile, asupra Andreei Bumbac nu a putut fi luată nicio măsură. Surse din rândul anchetei spun că ea nu a fost nici măcar audiată oficial.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Două anchete interne a pornit şi Jandarmeria. Cea disciplinară nu a fost încă finalizată. Iar direcţia de control nu a descoperit nereguli în relaţia cu superiorii sau alţi colegi de la muncă.

Pe data de 19 noiembrie, Andreea Bumbac a fost prinsă cu mai plicuri cu praf alb. Plecase de la o petrecere şi se afla într-un taxi. Fosta purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale a susţinut atunci că nu ştie ce se află în plicuri şi că ele ar fi fost primite de la o prietenă.

Politica