luni, mai 13, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poteraș vrea să fie primarul Craiovei: „Sunt gata să candidez”

Reper Craiova își dorește o alianță cu partidele PNL, USR, Forța Dreptei și PMP, în perspectiva alegerilor locale din anul 2024. În acest sens, Cosmin Poteraș, senator și președinte al filialei Reper din Bănie, a lansat o invitație către toate partidele menționate. Momentan nu a primit niciun răspuns. Totuși, senatorul susține că e gata să candideze pentru funcția de primar.

Nu am un răspuns de la niciunul dintre partidele contactate, până în acest moment. Sper să găsească înțelepciunea de a se așeza și să stăm de vorbă. Este o invitație pe care noi o facem. Va urma un proces intern și la Reper, în ceea ce privește desemnarea candidatului. Dar, da, eu sunt gata să candidez. Cu tot ceea ce înseamnă asta. Alegeri primare, care vor accepta și celelalte partide. Sunt gata să intru în această competiție”, a mai declarat președintele filialei Reper Craiova.

Planul Reper Craiova și o eventuală colaborare cu alte partide depinde și de acceptarea unor condiții. Cosmin Poteraș spune că Reper nu va colabora cu partidele considerate extremiste. Totodată, fiecare parte implicată în proiectul propus ar trebui să propună minim un candidat, dar numai în urma consultării cu cetățenii municipiului. După ce candidații fiecărui partid ar fi stabiliți, tot craiovenii ar avea un cuvânt de spus în legătură cu politicianul pe care alianța ar urma să îl propună pentru conducerea Primăriei Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica