sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

E oficial! Show-ul „Chefi la cuțite” revine

Antena 1 a anunțat că show-ul „Chefi la cuțite” revine cu un nou sezon în curând. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au fost înlocuiți cu patru noi jurați. Citeşte întreaga ştire: E oficial! „Chefi la cuțite” revine la Antena 1. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au fost înlocuiți cu patru noi jurați

Show-ul „Chefi la cuțite” revine cu un nou sezon în curând. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au fost înlocuiți cu patru noi jurați.

În cursul zilei de miercuri, 6 decembrie, Antena 1 a anunțat pe rețelele de socializare că emisiunea „Chefi la cuțite” revine cu sezonul 13. Telespectatorii sunt curioși să afle cine sunt noii jurați, după ce Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au refuzat să mai filmeze pentru show-ul culinar, scrie libertatea.ro

„Fii cu ochii-n patru!?‍? Vin noi chefi la cuțite, în curând pe Antena 1 și AntenaPLAY! ?”, este mesajul transmis la videoclipul de promovare al noului sezon „Chefi la cuțite”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, în filmare se pot vedea patru noi jurați, cât și patru farfurii. Șefii de la Antena 1 au fost nevoiți să facă schimbări la „Chefi la cuțite”, după ce Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au refuzat să mai filmeze un nou sezon. Antena 1 i-a dat în judecată pe cei trei bucătari.

Motivul despărțirii ar fi refuzul celor 3 jurați de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13. Foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

Foto: captură video

Politica