sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Adrian Mititelu vrea să câștige Cupa României: „Ne gândim la finală”

FCU Craiova a eliminat FCSB din Cupa României și a ajuns în sferturile competiției. Alb-albaștri nu stau deloc bine în campionat, dar i-au dat noi speranțe lui Adrian Mititelu. Patronul formației din Bănie spune că vrea să își vadă echipa în finala Cupei, iar FCSB să câștige titlul, urmând un meci direct de SuperCupă.

„După 21 de ani… aveam 34 de ani când i-am bătut ultima oară. Calificarea în Cupa României e foarte importantă pentru noi. Chiar dacă șansele sunt restrânse, ne gândim la finală. Tradiția spune că atunci când eliminăm Steaua din Cupa României ajungem cel puțin în finală. Doamne ajută! M-aș bucura să se întâmple chestia asta (n.r – ca FCSB și FC U Craiova să joace Supercupa României, așa cum a spus Mihai Stoica). Noi suntem bucuroși că am reușit să ne calificăm în Cupa României după o grupă foarte grea și să eliminăm una dintre cele mai importante echipe. Ne-am calificat și am și scos o echipă foarte puternică.

Bauza e la primul meci în care seamănă cu Bauza pe care îl știm cu toții. A avut nevoie de timp. Nu e ușor nici pentru el. Nu e fragil, cum se spune pe la colțuri, ci ghinionist. A suferit mult pentru că nu a putut să-și ajute echipa și să dea randamentul scontat. Uite că azi a reușit să arate adevărata lui valoare și eu zic că de acum înainte va urca în sus ca formă sportivă. Să sperăm că nu va mai avea ghinioane și nu va mai avea evenimente medicale”, a spus Adrian Mititelu, după meciul cu FCSB.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tabloul sferturilor de finală ale Cupei:

Corvinul 1921 – CFR Cluj (meci 1)
FCU Craiova 1948 – FC Voluntari (meci 2)
CSU Craiova – Oțelul Galați (meci 3)
Universitatea Cluj – Hermannstadt (meci 4)

Semifinale (24 aprilie 2024)
Câștigătoare meci 1 – câștigătoare meci 2
Câștigătoare meci 3 – câștigătoare meci 4

Politica