sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

VIDEO/Crimă în Olt. Detalii șocante

Detalii șocante, de la procurori, în cazul crimei din județul Olt. Bărbatul ucis de un bătrân, a fost decapitat. Ucigașul i-a tăiat și un braț. Părțile lipsă din cadavru au fost găsite într-o hazna.
Se pare că cei doi se întâlniseră să bea împreună la casa autorului crimei. Din cauza alcoolului, între aceștia, a izbucnit un scandal.

„Într-o locuinţă socială aparţinând primăriei localităţii, a fost găsit cadavrul unui bărbat decapitat, cu detaşarea braţului drept, prezentând multiple echimoze şi plăgi contuze la nivelul toracelui.
La o distanţă de 15 metri, într-o hazna, a fost găsit capul şi braţul cadavrului cu multiple urme de violenţă. Cadavrul a fost identificat în persoana numitului S.M., în vârstă de 50 de ani, din comuna Slătioara, jud. Olt”
, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Cadavrul l-a lăsat în spatele unui supermarket din localitate. O angajată l-a găsit și a alertat poliția. Legiștii au preluat trupul neînsuflețit al bărbatului de 50 de ani și l-au dus la Medicina Legală pentru efectuarea necropsiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În urma efectuării necropsiei cadavrului s-a constat că moartea numitului S.M. a fost violentă şi a fost cauzată de un politraumatism cranio-cerebral grav (fractură craniană cu înfundare, hemoragie şi contuzie cerebrală)şi traumatism toracic grav (fracturi de stern, costale bilaterale). Leziunile tanatogeneratoare s-au putut produce în condiţiile unei heteroagresiuni, prin lovire cu corpuri dure, posibil topor şi compresiune între planuri dure. Decapitarea cadavrului şi detaşarea membrului superior drept s-au putut produce cel mai probabil postmortem”, au mai transmis procurorii.

Acum, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore față de bărbatul de 70 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Acesta va fi prezentat instanței în cursul zilei de 7 decembrie.

Politica