sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Târgul de Crăciun de la Craiova – locul 2 în clasamentul celor mai frumoase din Europa

Târgul de Crăciun de la Craiova a fost votat pe locul 2 în clasamentul celor mai frumoase târguri din Europa, potrivit europeanbestdestinations.com. Bănia s-a bucurat și anul trecut de o poziționare pe podium, în același top. Primarul orașului, Lia Olguța Vasilescu, a aștepta cu sufletul la gură rezultatul final și chiar a părut puțin dezamăgită când a aflat că municipiul pe care l-a umplut de lumini a ocupat doar un loc secund, în urma promovării pe site-ul dedicat turiștilor.

Lia Olguța Vasilescu se bucură că a reușit să facă din Craiova o destinație turistică a României, chiar dacă orașul nu are munte și nici mare. Primarul a ținut să le mulțumească cetățenilor din centrul Băniei, pentru faptul că se chinuie destul de mult în toată această perioadă.

Ne-am uitat și noi pe fotografii. Știam că vom fi bine în acest an, pentru că vedeam fotografiile cum arată la toate celelalte destinații. Bătălia este cu arhitectura orașelor, pentru că sunt foarte mulți dintre votanți care se gândesc subiectiv, al arhitectură și, mai puțin, la ceea ce înseamnă o piață de Crăciun. Noi ne-am dat seama că vom fi pe o poziție bună, pentru că nu avea cum să fie altfel, doar comparând fotografiile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Urmează să aflăm și câți votanți au fost din România și câți din restul lumii. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care ne-au suportat. În primul rând le mulțumesc cetățenilor din centrul orașului, care trebuie să ajungă acasă într-o aglomerație de nedescris și cu mult fum de la grătare. Să le mulțumim și tuturor celor care ne-au votat. E un pariu pe care l-am câștigat. L-am făcut acum trei ani”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

Politica