sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Tânără moartă în accident, pe Centura de Nord a Craiovei

O tânără în vârstă de 33 de ani, din județul Dolj, și-a pierdut viața în urma unui accident rutier care a avut loc, sâmbătă, 2 decembrie, pe D.N. 65 F, Centura de Nord a Craiovei.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Argeș, în timp ce conducea o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, pe D.N. 65 F, într-o curbă la dreapta, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare și a pătruns pe contrasens unde, cu partea stânga spate a semiremorcii a intrat în coliziune cu trei autoturisme.

”În urma evenimentului, a rezultat vătămarea unei tinere de 33 de ani, din județul Dolj, conducătoarea unuia dintre cele trei autoturisme, aceasta necesitând îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Din nefericire, în dimineața zilei de 03 decembrie, tânăra de 33 de ani a decedat”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Politica