luni, martie 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr șofer, agitat și cu droguri la el. Jandarmii au sesizat Poliția

Joi, 30 noiembrie 2023, în jurul orei 20:00, jandarmii vâlceni au percheziționat, în parcarea unui centru comercial din Râmnicu Vâlcea, mașina condusă de un tânăr de 31 de ani care manifesta un comportament suspect.

“Cei trei ocupanți ai autovehiculului, un bărbat în vârstă de 31 de ani și alți doi pasageri în vârstă de 31, respectiv 29 de ani, au fost legitimați iar în urma controlului corporal preventiv, au fost descoperite asupra unuia dintre pasageri, patru ambalaje de staniol care conțineau resturi vegetale cu o culoare brun-verzuie, presupuse a fi substanțe interzise conform legislației în vigoare.
În timpul procedurilor, tânărul care a condus autovehiculul a manifestat o agitație constantă, ceea ce a determinat jandarmii să solicite sprijinul lucrătorilor Biroului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, pentru a fi testat antidrog. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drug test, iar rezultatul a indicat prezența unor substanțe interzise în organism.
Documentele întocmite în urma intervenției, împreună cu substanțele interzise, vor fi predate organelor abilitate pentru a continua cercetările în conformitate cu prevederile legale”, se arată în comunicatul remis presei de IJJ Vâlcea.

Politica