sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Angajații Iridex au donat sânge pentru pacienții din spitale

De 1 decembrie- Ziua Națională a României, 57 dintre angajații Iridex Group Salubrizare au ales să doneze sânge pentru bolnavii din spitale. Fiecare picătură de sânge donată poate însemna diferența dintre viață și moarte pentru pacienții care se luptă în spitale. Prin acest gest, angajații Iridex Group Salubrizare nu numai că au oferit o șansă la viață, dar au transmis și un mesaj puternic de solidaritate și empatie.

Nevoia de donare de sânge este constantă și crucială în toate spitalele, pentru că sângele donat este o resursă vitală în numeroase situații medicale, de la intervenții chirurgicale și tratamente pentru cancer, până la îngrijirea victimelor accidentelor și a pacienților cu anumite boli cronice. Echipa Iridex Group Salubrizare crede în puterea de a face bine și în responsabilitatea de a ne sprijini comunitatea. Prin donarea de sânge, angajații companiei demonstrează că fiecare dintre noi poate avea un impact semnificativ asupra vieții altora.

„Suntem profund impresionați și mândri de implicarea angajaților noștri. Donarea de sânge este un gest simplu, dar cu un impact enorm în viețile celor care au nevoie urgentă de ajutor. Acest act de bunăvoință reflectă valorile noastre fundamentale și dorința de a contribui activ la o societate mai bună. Îndemnăm și alte organizații să participe la donarea de sânge. Fiecare picătură de sânge poate face diferența între viață și moarte, pentru pacienții din spitale”, a declarat Ana-Maria Predilă, PR Iridex Group Salubrizare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Campania Iridex Group Salubrizare a fost posibilă datorită colaborării cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguina Craiova și nu va fi ultima. Deoarece sângele și componentele sale nu pot fi fabricate artificial și au o perioadă limitată de valabilitate, este esențial ca centrele de transfuzie să aibă constant donatori de sânge.

„Suntem permanent în deficit de donatori de sânge. Astfel,  orice apel adresat nouă de către firme, pentru a ne deplasa în sediul dumnealor, pentru acțiuni ample de donare de sânge este binevenit. Ținând cont de faptul că firmele au mai mulți angajați, noi putem merge cu centrul mobil de donare de sânge în locația firmei și astfel angajații pot dona sânge fără să fie nevoie să se deplaseze”, a declarat dr. Monica Marinași, medic primar medicină de familie.

Politica