sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Doljeni prinși beți și drogați la volan

Doi doljeni au fost prinși de oamenii legii când circulau pe drumurile publice beți sau drogați. Unul dintre ei a făcut accident. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un tânăr, de 24 de ani, din comuna Podari, în timp ce conducea un autoturism pe strada A.I. Cuza, din municipiul Craiova.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Un alt bărbat de 42 de ani din Craiova a făcut accident beat la volan. Acesta, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Oltenia, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat. În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1.11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Politica