sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Juan Bauza s-a recuperat, însă Radu Negru s-a accidentat

Vești rele pentru FCU Craiova. Echipa a recuperat un mijlocaș dar a pierdut un fundaș

FCU Craiova a reușit să îl reintegreze în echipă pe mijlocașul Juan Bauza, însă nu va putea conta pe serviciile fundașului dreapta Radu Negru în meciul cu Sepsi. Acesta, înlocuit în prima repriză a partidei cu FCSB (1-2) din etapa trecută, a suferit o întindere musculară la adductor și a devenit indisponibil.

Marți, antrenorul Giovanni Costantino a condus o ultimă sesiune de antrenament în pregătirea pentru meciul cu Sepsi, având un meci de pregătire împotriva echipei din Liga 3, ACSO Filiași. FCU Craiova a obținut o victorie cu scorul de 2-0, golurile fiind înscrise de Padula în minutul 48 și Asamoah în minutul 60.

A fost primul meci jucat de Pepe Bauza după mai bine de o lună. Mijlocașul argentinian și-a luxat brațul stâng, pe 13 octombrie, în timpul unui antrenament.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tehnicianul italian a început amicalul cu Filiași într-o formulă aproape de cea pe care intenționează să o alinieze și cu Sepsi: Gurău – Compagnucci, Lacroix, Henriques, Padula -Vl. Achim, Van Durmen – Baeten, Bauza, Blidar – Chițu.

Este de așteptat ca luni, în locul lui Blidar, regula U21 să fie acoperită de vârful Blănuță, care a fost convocat în premieră la selecționata de tineret a României, pentru „dubla” cu Albania (5-0) și Elveția (2-2) din preliminariile Euro 2025 Under 21.

În afara lui Negru, de la amicalul cu Filiași au mai lipsit Sidibe, Buta și Bahassa. Giovanni Costantino este în căutarea primei victorii în Superliga. Antrenorul italian are patru meciuri pe banca formației din Băniei: 

  • 1-2 cu FCSB (deplasare)
  • 1-1 cu Universitatea Craiova (deplasare) 
  • 2-3 cu UTA (acasă)
  • 1-1 cu Poli Iași (deplasare)

Foto: arhiva

Politica