sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Înotătorii, premiați cu indemnizațiile consilierilor PSD

Cea de-a 8-a ediție a competiției sportive „Cupa Slatinei la Înot”, organizată de Primăria municipiului Slatina în colaborare cu C.S.M. Slatina – Bazinul didactic de înot a avut loc sâmbătă. Aproape 100 de copii, cu vârstele cuprinse între 6 și 14 ani, au luat parte la cele patru probe de concurs: crawl 25 m, crawl 50 m, spate 25 m și bras 25 m. Pentru ca ei să poată fi premiați, după ce OUG 90/2023 a obligat Primăria să renunțe la finanțarea pentru competiție, consilierii locali PSD și-au donat indemnizațiile.

Cupa Slatinei la Înot a ajuns, sâmbătă, la ediţia cu numărul opt.

„Am participat astăzi la cea de-a opta ediție a Cupei Slatinei la Înot, unde s-au înscris aproximativ 100 de copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani, care au participat la cele patru probe de concurs. Suntem foarte bucuroși pentru că de la an la an am văzut că există o creștere și asta nu face decât să ne să ne bucure și înseamnă că noi ne facem datoria. Aș vrea să-i felicit pe consilierii locali PSD, care și-au donat indemnizația și din aceasta am putut să procurăm premiile pentru copiii câștigători. Tot acum vă pot spune în premieră, că din această indemnizație vom rezolva și problema privind sponsorizarea concursului „Acasă la Eugen Ionescu”, a declarat, conform gazetanoua.ro, viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Toți participanții au primit articole sportive.

 „Nu puteam sta impasibili ca din cauza unei ordonanțe acești copii minunați să nu fie premiați. Am discutat cu colegii mei și imediat au fost de acord. Am donat indemnizația, am făcut rost de premii, urmează să-i premiem. Îi felicităm pe această cale pe acest copii minunați, felicităm munca profesorilor lor și a părinților, efortul pe care îl fac zi de zi să-i aducă, să facă performanță”, a explicat, pentru sursa citată, Emil Popa, liderul consilierilor locali PSD.

Politica