luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Conferința ”Construiește-ți viitorul! Strategii și resurse pentru orientarea în carieră în mediul universitar”, la Craiova

Universitatea din Craiova, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, în parteneriat cu Universitatea din București, prin Departamentul de Consiliere și Orientare pentru Carieră, vă aduce la cunoștință că în perioada 02-04 noiembrie 2023, va organiza, la Craiova, Conferința națională Construiește-ți viitorul! Strategii și resurse pentru orientarea în carieră în mediul universitar.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectelor Educație prin Consiliere și Orientare în Universitatea din Craiova – ECO Ucv, număr proiect: CNFIS-FDI-2023-F-0487 și MIND THE GAP. Punți pentru tranzițiile educaționale și pentru dezvoltarea competențelor transversale, număr proiect: CNFIS-FDI-2023-F-0618 și se înscrie în seria acţiunilor care susţin stabilirea unui dialog între reprezentanții centrelor de consiliere și orientare în carieră din mediul universitar, privind diseminarea exemplelor de bune practici şi elaborarea unor strategii comune de creştere a gradului de angajabilitate al absolvenţilor cu studii superioare.

Acțiunea se adresează specialiștilor din domeniul consilierii și orientării în carieră, din instituțiile de învățământ superior din țară, reunind la această a doua ediție 40 de structuri participante și își propune dezvoltarea de programe și strategii viabile, în ceea ce privește un dialog emergent, necesar și susținut, privind rolul, scopul și efectele serviciilor de consiliere și orientare în carieră, în acord cu pregătirea profesională și personală, precum și cu inserția pe piața muncii a viitorilor absolvenți de studii universitare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica