sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Mititelu vrea pace la Craiova, dar nu și fuziune: „Nu o să îi deranjez niciodată”

După ce Mihai Rotaru și-a anunțat retragerea de la CSU Craiova și Adrian Mititelu a pierdut palmaresul istoric în fața Clubului Sportiv, în zona fotbalistică din Bănie s-a vorbit din ce în ce mai mult despre o fuziune a celor două echipe.

Adrian Mititelu a ținut să explice că el nu își dorește o fuziune cu CSU Craiova. Patronul de la FCU consideră că formația rivală a contribuit la distrugerea echipei sale și nu va putea ierta niciodată acest lucru. Totuși, Mititelu recunoaște că a obosit să intre în conflict cu Mihai Rotaru și aproape că promite că nu îi va mai deranja pe cei de la CSU.

Eu urmăresc foarte mult paginile suporterilor din România. Cred că toate cluburile importante din România eu le urmăresc. Și FCSB, și Dinamo, și Rapid, U Cluj, și CSU. Să știe suporterii de la Peluza Sud, foști suporteri ai Universității Craiova cândva… Acum, ei și-au inventat o altă Universitatea, e treaba lor, e dreptul lor… Să știe că nu mă interesează pe mine nicio fuziune și nu o să aibă nicio problemă cu mine.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu o să îi deranjez niciodată, nu vreau să mai aibă de a face ei cu mine și eu cu ei. Deci nu vreau asta. Să stea liniștiți că nu mă interesează, deci familia Mititelu nu este interesată de nicio fuziune. Ei au drumul lor, noi avem drumul nostru. Nu o să mă întorc niciodată să fac o asociere sau o fuziune cu o echipă creată de sistemul care m-a distrus și care a distrus echipa mea. Eu nu am nimic cu ei acum, nu mai vreau scandal cu nimeni. Sunt două echipe în Craiova”, a spus Adrian Mititelu despre fuziunea echipelor din Craiova, pentru FCU TV.

Politica