duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Adrian Mititelu, mesaj pentru Peluza Sud 97: „Nu am nevoie de ei”

Adrian Mititelu nu i-a iertat pe suporterii din Peluza Sud 97. Galeria și-a retras susținerea față de FCU Craiova, după ce formația din Bănie a pierdut palmaresul istoric al Universității Craiova, în fața Clubului Sportiv. Acum, patronul alb-albaștrilor a reacționat destul de dur.

Omul de afaceri din Craiova explică faptul că nu are nevoie nici de Peluza Sud 97 și nici de fanii care au părăsit FCU Craiova la greu. Mai mult decât atât, Mititelu spune că e dispus să rămână singurul suporter al echipei, să joace cu stadion gol, și tot nu va renunța la convingerile sale.

Eu nu am nevoie de suporteri care au părăsit echipa la greu și care i-au întors spatele și care au achiesat la o altă echipă inventată de cei care au distrus echipa. Deci nu mă interesează. Deci eu și cu ăia 800 care au rămas, așa cum spunea domnul Rotaru… Eu sunt mândru de ăia 800. Poate într-o zi nu o să îi mai am nici pe ăia. Dacă va fi cazul, voi juca și fără suporteri. O să rămân eu singurul suporter al echipei. Eu merg pe drumul meu. Pentru mine și inima mea, asta e Universitatea Craiova, asta e fosta Universitatea, fosta Știința, fosta UNSR și moral, și juridic. Nimeni nu mă poate convinge că e altfel. Ei vorbesc și dau din gură și se vaită că au plătit niște bilete amărâte”, a spus Adrian Mititelu, pentru FCU TV.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica