sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

VIDEO/ Tânăr din Filiași, urmărit de Poliție

O cursă nebună s-a încheiat cu un accident, în județul Dolj. Un tânăr de 18 ani, din oraşul Filiaşi, urmărit de poliție, s-a răsturnat cu mașina.

Tânărul fusese tras pe dreapta de polițiști și, pentru că nu a oprit, agenții au pornit în urmărirea lui. Într-o curbă la dreapta, șoferul a pierdut, însă, controlul volanului și s-a răsturnat pe carosabil.

Potrivit IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au efectuat, joi, în jurul orei 09.15, semnal regulamentar de oprire unui autoturism ce circula pe strada Gării, din localitate. Întrucât conducătorul auto a refuzat să oprească, s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din localitate, iar ulterior pe D.N. 6, până în localitatea Totomireşti, unde, într-o curbă la dreapta, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat pe carosabil.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Poliţiştii au intervenit imediat şi l-au scos pe conducătorul auto din autoturism, fără ca acesta să fi suferit vătămări. În urma legitimării s-a stabilit că este un tânăr de 18 ani, din oraşul Filiaşi, care nu deţine permis de conducere. Totodată, s-a procedat la testarea cu aparatele etilotest şi drugtest, rezultatele fiind negative”, se arată în comunicatul politiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Politica