Un fost jucător de la CSU Craiova îl laudă pe Papură: „Știe fotbal, e foarte inteligent”

Corneliu Papură i-a luat locul lui Laurențiu Reghecampf, pe banca alb-albaștrilor. Decizia a venit după ce antrenorul principal de la CSU Craiova a plecat de la echipa lui Rotaru și a început negocierile cu o formație din zona Golfului. Patronul clubului din Bănie l-a chemat pe Papură în ajutor și îl va lăsa să pregătească următorul meci, în liniște.

Impresia asta că dacă rămâne Papură o ia vestiarul razna cred că e total greșită! El fiind așa serios și cumva rigid, îți dai seama că nu îți permiți prea multe. El păstrează o distanță și într-adevăr, e foarte serios.  El mai făcea câte o glumă, dar în privat. El unu la unu mai făcea câte o glumă, dar așa cu grupul era foarte serios.

Știe fotbal, e foarte inteligent, am fost de acord cu toții și mi-au plăcut niște idei și niște principii. A mai avut clinciuri cu Mangia mi se pare la un moment dat. A plecat, s-a întors, dar e de-al locului. Și adevărul că în momentul ăsta, în timpul campionatului…”, a spus Gardoș, la FANATIK SUPERLIGA.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cel mai probabil, Corneliu Papură va fi interimar, urmând ca Mihai Rotaru să aducă un nou antrenor la CSU Craiova. Nu va fi o misiune ușoară, ținând cont de faptul că oltenii sunt în plin sezon și deja au schimbat doi tehnicieni cu nume. Din Bănie au plecat, pe rând Eugen Neagoe și Laurențiu Reghecampf.

Corneliu Papură a mai antrenat CSU Craiova în trei rânduri: aprilie – august 2019, ianuarie – mai 2020, respectiv noiembrie 2020 – ianuarie 2021.

Populare

Recomandări