Duckadam crede că Reghecampf a plecat și din cauza lui Mihai Rotaru: „Sunt şi alte dedesubturi”

Plecarea lui Laurențiu Reghecampf a fost pusă pe seama ofertei de nerefuzat pe care acesta a primit-o de la arabi. Totuși, Helmut Duckadam este de părere că antrenorul nu ar fi părăsit proiectul lui Mihai Rotaru, dacă nu s-ar fi întâmplat și alte lucruri. Acesta crede că tehnicianul nu a primit suficiente asigurări în ceea ce privește susținerea clubului în perspectiva luptei pentru titlu.

În primă fază te surprinde plecarea lui Reghecampf. M-am gândit că a venit cu un proiect aici, la Craiova, şi că îşi doreşte să caştige campionatul. Dar, dacă a venit această ofertă foarte bună pentru el şi probabil mai sunt şi alte dedesubturi pe care nu le ştim noi… Probabil că nici lotul nu-i conferă siguranţa că poate să caştige campionatul.

Nu ştiu dacă e neapărat tipic românesc, dar cred că şi în alte părţi s-au întâmplat asemenea lucruri. Oferta e bună. S-au mai văzut la noi antrenori care au stat un an, o jumătate de an şi au plecat la prima ofertă bună. Din păcate, suntem în era în care dorim să facem repede foarte mulţi bani şi atunci profităm de asemenea ocazii”, a punctat Helmut Duckadam, conform Orange Sport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mihai Rotaru își dorește să câștige campionatul, dar în acest moment, fără antrenor și cu un moral clar mai scăzut față de principala contracandidată, FCSB, oltenii nu par să mai aibă șanse prea mari să ducă o luptă pentru titlu, în adevăratul sens al cuvântului.

Populare

Recomandări