Șefii de la FCSB salută plecarea lui Reghecampf de la Craiova

Rivalii celor de la CSU Craiova consideră că Laurențiu Reghecampf nu putea să refuze oferta arabilor și să rămână în fotbalul românesc. MM Stoica spune că antrenorul a luat o decizie normală și că oricine ar fi procedat la fel, în locul lui.

Comparativ cu ce e acolo (n.r. – în Arabia Saudită), toate cluburile sunt mici şi au salarii mici. De ce să nu meargă acolo? Dacă un club saudit îi plăteşte clauza, cine nu ar pleca. Cred că oricine ar fi plecat.  Sunt şi jucători, şi antrenori mari acolo. Cred că orice antrenor rupea uşa. E mare lucru că avem antrenori acolo. Olăroiu, Răzvan Lucescu au făcut mari performanţe acolo. Când eram la Urziceni, mi-a plecat Petrescu în decembrie şi mi-a fost greu. Nu ştiu, e complicat. Nu cred că ar trebui să-l judecăm prea aspru (n.r. – pe Reghecampf)”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Reghecampf a stat pe banca alb-albaștrilor, în acest mandat, doar 7 etape. El a obținut trei victorii, două remize și a înregistrat două înfrângeri, ambele în meciuri importante, cu Farul și FCSB. Eșecul în fața formației din Capitală i-a demonstrat lui Gigi Becali că CSU Craiova era mai periculoasă atunci când îl avea antrenor pe Eugen Neagoe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ce mă interesează pe mine plecarea lui Reghecampf? Poate vine unul care îi pune mai bine în valoare. Cu «Geană» (n.r. Eugen Neagoe) pasa foarte bine Craiova”, a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Populare

Recomandări