joi, iunie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Primarul liberal din Târgu Jiu a trecut la PSD

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunţat, marţi, că s-a alăturat PSD, precizând că pe parcursul mandatelor a avut „piedici nenumărate” din partea celor care ar fi trebuit să-l susţină, iar PNL Gorj are „alte obiective” la care el nu poate adera.

„Târgujienii merită să afle de la mine, în mod direct, că începând de astăzi am decis să fac o schimbare politică, alăturându-mă formaţiunii PSD. Este o decizie asumată, având în vedere şi că o bună parte a echipei mele a susţinut această schimbare, părăsind PNL-ul încă de acum câteva luni. Un lucru este evident: pentru dezvoltarea municipiului şi continuarea proiectelor pe care mi le-am propus alături de echipa cu care lucrez, este nevoie de linişte, de cooperare, de încredere şi de oameni pe care să mă pot baza, dar mai ales de susţinere politică”, a scris Romanescu pe Facebook.

El se plânge că timp de 7 ani nu a știut ce înseamnă sprijin din partea conducerii județene a PNL, pe care o acuză că a nu i-a acordat sprijn, fiind preocupată doar pentru a deservi interese de grup.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Timp de 7 ani nu am știut ce înseamnă sprijin din partea conducerii județene! Piedici au fost nenumărate, venite chiar de la cei care ar fi trebuit să mă susțină. Poate și pentru că nu am fost adeptul intereselor de grup, ci doar al interesului cetățenilor.
De ce PSD? Pentru că, atunci când am cerut sprijin în realizarea unui proiect, s-au implicat necondiționat, arătând o deschidere în acest sens. Au înțeles că orice realizare aducea plus valoare municipiului Târgu Jiu și au știut să facă abstracție de culoarea politică.

Din păcate, PNL Gorj are alte obiective, la care nu pot adera. Nu poți face politica județului stând cu ochii după interesele personale. Singurul meu obiectiv a fost și rămâne dezvoltarea municipiului, iar pentru asta este nevoie de oameni serioși, capabili să pună umărul la realizarea tuturor proiectelor ce vizează bunul mers al societății.
Sunt adeptul unor valori la care nu voi renunța niciodată. Rămân același om, în slujba dumneavoastră, a cetățenilor municipiului Târgu Jiu, oameni pentru care port un respect deosebit”, a mai scris Romanescu.

Politica