sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Minoră tâlhărită pe terenul de sport

O minoră de 14 ani a fost tâlhărită în timp ce se afla pe terenul de sport din localitatea vâlceană Ionești. Un tânăr de 26 ani i-a furat telefonul mobil.

Autorul au fost prins la scurt timp, apoi reținut.

„În fapt, la data de 16 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, o persoană necunoscută ar fi sustras prin violență, un telefon mobil de la o minoră de 14 ani, ce se afla pe un teren de sport, în localitatea Ionești.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, cel în cauză a fost identificat, iar la data de 16 septembrie a.c, a fost desfășurată o percheziție domiciliară în localitatea Ionești, de unde au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri și telefonul mobil sustras.

La data de 17 septembrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind introdus Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, iar ieri, a fost prezentat instanței care a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile”, transmite Poliția Vâlcea.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, pentru documentărea întregii activități infracționale a tânărului.

Politica