Consiliul Județean Gorj organizează o licitație de peste 100 de milioane de lei

Ofertele pot fi depuse până la data de 17 octombrie

Consiliul Județean Gorj a inițiat o licitație pentru încredințarea serviciului de transport de persoane, efectuat prin curse regulate, în județ. Contractul are o valoare de peste 100 de milioane de lei și licitația este împărțită în nouă loturi distincte. Ofertele pot fi depuse până la data de 17 octombrie.

Obiectul prezentei achiziții îl constituie delegarea sarcinilor şi responsabilităţilor către Operatori economici cu privire la prestarea propriu-zisă a Serviciului public de transport județean de persoane prin curse regulate pe raza administrativ-teritoriala a judetului Gorj, inclusiv dreptul şi obligaţia de a administra şi de a exploata infrastructura de transport aferentă serviciului.

Transportul public de călători între diferitele localități ale județului Gorj se realizează pe rețeaua de drumuri naționale, județene și comunale. Lungimea totală a rețelei rutiere a județului Gorj este de 2.231 km, din care 383 km drumuri naționale, 837 km drumuri județene, și 1.011 km drumuri comunale. Serviciul public de transport județean de persoane prin curse regulate, cu autobuze, se realizează prin contracte de delegare a gestiunii, pe baza licențelor de traseu”, transmite Consiliul Judeţean Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Căruțaș, la spital, după ce a fost lovit de un microbuz

Un tânăr de 18 ani, din comuna olteană Osica,...

Commander, câinele preşedintelui Biden, spaima agenților Secret Service

Ciobănescul german al preşedintelui Biden, Commander, în vârstă de...

Bătăușii din Buddha rămân în arest

Bătăușii din clubul Buddha, în urma căruia un polițist...

Pompierii solicită primăriilor să are fâșii pe laturile drumurilor de tarla pentru prevenirea incendiilor de vegetație

De luni dimineață (25 septembrie), până miercuri (27 septembrie),...