sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

CSM Târgu Jiu, victorie consecutivă în Liga Florilor

„CSM Târgu Jiu a dat peste o echipă arțăgoasă, cu statut de nou-promovată, dar care s-a agățat de orice oportunitate de a rămâne în joc”

CSM Târgu Jiu a înregistrat a doua victorie consecutivă în ediția curentă a Ligii Florilor în ziua de sâmbătă, 16 septembrie. Sub conducerea antrenorilor Liviu Andrieș și Andrei Enache, echipa a câștigat cu scorul de 27-26 împotriva echipei Corona Brașov.

CSM Târgu Jiu s-a deplasat la Brașov cu un singur gând în minte – victoria, pe care a și obținut-o. Cu toate acestea, nu au lipsit momentele tensionate, chiar dacă echipa lui Liviu Andrieș a avut la un moment dat o avans de 7 goluri în repriza a doua. Fetele din Gorj au trăit cu sufletul la gură în ultimele minute ale partidei, dar au reușit să părăsească Brașovul cu cele 3 puncte atât de importante în cadrul clasamentului final, potrivit csmtargujiu.ro.

CSM Târgu Jiu a dat peste o echipă arțăgoasă, cu statut de nou-promovată, dar care s-a agățat de orice oportunitate de a rămâne în joc”, scrie sursa citată. În victoria de la Brașov, extrema Simone Bohme, a fost cea mai bună marcatoare a grupării gorjene, cu 8 goluri marcate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Suntem foarte bucuroși pentru că am reușit să obținem victoria. A fost un meci destul de dificil, dar pe care l-am controlat în cea mai mare parte a sa”, a declarat la finalul partidei de la Brașov, antrenorul Liviu Andrieș, pentru site-ul oficial.

CSM Târgu Jiu a urcat pe locul 8 în clasament, cu 6 puncte acumulate după 4 etape. Runda viitoare, CSM Târgu Jiu va evolua pe teren propriu, contra Gloriei Buzău. Meciul este programat pentru 23 septembrie.

Corona Brașov – CSM Târgu Jiu 26-27(11-13) CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva(15 intervenții, 2/7m), Andreea Chetraru, Elena Marica Bercu – Bianca Ștefania Chiriță, Alexandra Maria Frățilescu Gavrilă 6g, Angela Pușcaș 3g, Andreea Mihart 2g, Simone Bohme 8g, Mirabela Coteț, Andreea Chiricuță 3g, Laura Moldovan 1g, Ana Maria Lopătaru, Sabrina Lazea, Florența Ilie 1g, Ana Cătălina Ciolan 2g, Sabine Klimek 3g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Grigore Albici. Maseur: Petre Tocaru.

Politica