miercuri, aprilie 17, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fostul iubit i-a incendiat mașina

I-a văzut mașina parcată și i-a dat foc

O femeie, din comuna Plenița, după ce fostul iubit i-ar fi incendiat mașina parcată pe strada Mihail Strajan, din Craiova. Acesta, în vârstă de 41 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore.

„Ieri, 15 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 41 de ani, din comuna Plenița, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere. În fapt, în noaptea de 27/28 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați de către o femeie, din comuna Plenița, despre faptul că, fostul concubin al acesteia ar fi incendiat autoturismul său parcat pe strada Mihail Strajan, din municipiul Craiova.

La fața locului, a intervenit un echipaj din cadrul Inspectoratului Situațiilor de Urgență Dolj, care a desfășurat activități de stingere a incendiului. În urma cercetărilor efectuate și cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției nr.7 Poliție Rurală Plenița, în cursul zilei de ieri, 15 septembrie a.c., a fost identificat pe raza comunei Plenița fostul concubin, un bărbat de 41 de ani, din comuna Plenița, bănuit de comiterea faptei, fiind condus la audieri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe acesta, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive”, potrivit IPJ Dolj.

Politica