duminică, iulie 21, 2024

Ultima ora

Sport

Arestat pentru un telefon mobil

Un barbat din Oporelu, Olt, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar pentru un altul, din Iași, a fost emis mandat de arestare în lipsă, după ce au agresat un om pentru a-i fura telefonul.

„La data de 15 septembrie 2023, la propunerea parchetului, Judecătoria Balș a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de un bărbat din comuna Oporelu, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

În fapt, la data de 14 septembrie 2023, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 6 Găneasa au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic în comuna Teslui, din județul Olt, fiindu-i sustras și telefonul mobil .În urma activităților investigativ-operative, efectuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, polițiștii au stabilit faptul că, în dimineața zilei de 14 septembrie 2023, în jurul orei 08:00, un bărbat de 31 de ani, din orașul Podu Iloaiei, județul Iași, în timp ce se afla pe terasa unei societăți comerciale din comuna Teslui, județul Olt, ar fi fost agresat fizic și i-ar fi fost sustras telefonul mobil de către două persoane, respectiv un bărbat de 33 de ani, din comuna Ruginoasa, județul Iași și un bărbat de 34 de ani, din comuna Oporelu, județul Olt. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cercetările fiind continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.În urma probatoriului administrat, la data de 15 septembrie 2023, bărbatul de 34 de ani a fost prezentat Judecătoriei Balș, care a admis propunerea parchetului și a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de acesta. Polițiștii efectueză verificări pentru identificarea locației în care se află bărbatul de 33 de ani, întrucât acesta se sustrage cercetărilor. Față de acesta, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș a formulat propunere de arestare preventivă în lipsă. Bărbatul de 34 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.”- IPJ Olt

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica