joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un copil și tatăl său, loviți de tren

Update/ Potrivit Poliției, copilul și tatăl său mergeau pe lângă calea ferată și au fost loviți de ușa unui vagon.

„La data de 9 iunie a.c., ora 20.35, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Orșova au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că la intrare în tunelul Coramnic un tren ar fi acroșat două persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 36 de ani, însoțit de fiul său, un minor în vârstă de 9 ani, în timp ce se deplasau pe lângă linia de cale ferată au fost acroșati de ușa vagonului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cele două victime au fost transportate la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”-IPJ Mehedinți

____

Un copil de 9 ani și tatăl său au fost loviți de tren, în această seară, în zona Orșova. Accidentul s-a produs la intrarea în tunelul Coramnic. Adultul ar fi în stare gravă.

„Cu puțin timp în urmă, două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Orșova au intervenit cu o ambulanță SMURD și o autospecială cu modul de descarcerare pentru salvarea victimelor unui accident feroviar, produs în tunelul Coramnic, pe raza municipiului Orșova. La locul evenimentului, a fost mobilizat și un echipaj SAJ cu medicLa sosirea salvatorilor, cele două persoane acroșate de tren se aflau în stare de conștientă. După acordarea primului ajutor medical, pompierii au transportat victimele cu ajutorul tărgilor lopată și a saltelei vacuum la ambulanțele SMURD și SAJ pentru acordarea îngrijirilor medicale. Victimele vor fi transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin.”- ISU Mehedinți

Revenim!

foto sugestiva sursa economedia.ro

Politica