vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr dispărut, căutat de polițiști, dar și de pompieri și scafandri în zona Barajului Râureni

UPDATE, ora 17.10! Scafandrii sosiți la locul intervenției întrerup misiunea de căutare a persoanei, deoarece politia a anunțat că persoana a fost găsită în fața blocului de către ei. Echipajele se vor retrage la baze.

Miercuri, 7 iunie, polițiștii vâlceni au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a numitului DIMULESCU LIVIU – ANUȚIAN, de 31 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Tânărul a plecat de la domiciliul său din Râmnicu Vâlcea fără a mai reveni până în prezent. Semnalmente: înălțime 170 cm, greutate 70 kg,  constituție atletică, calviție, șaten, ochi căprui, barbă îngrijită. Obiecte de îmbrăcăminte: tricou de culoare roșu, cu dungi albe și verzi, pantaloni de trening de culoare negru și adidași de culoare negru.
Persoanele care pot oferi informații despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!

Policlinica Buna Vestire Craiova

În același caz, și pompierii militari vâlceni au fost solicitați joi, 8 iunie, să intervină pentru căutarea-salvarea unui tânăr (în vârstă de aproximativ 31 ani) posibil dispărut în dreptul Barajului Râureni.
“La fața locului s-au deplasat 10 pompieri cu două autospeciale de serviciu, două bărci cu sonar și o ambulanță SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea și al Gărzii de Intervenție Drăgășani. Totodată, au fost alertate echipajele de scafandri din cadrul ISU Dâmbovița și ISU Olt.
A fost anunțată și Hidroelectrica pentru verificare grătare la barajul Râureni, precum și anunțare dacă efectuează deversări. Misiune în dinamică”, se arată în comunicarea rapidă a ISU Vâlcea.

Politica