luni, mai 27, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Shannen Doherty, diagnostic devastator! Cancerul a ajuns la creier

Shannen Doherty, celebra actriță din serialul „Beverly Hills 90210”, care suferă de cancer în fază terminală, a dezvăluit că boala a ajuns la creier.

Actrița ar mai avea cinci ani de trăit. Potrivit starului de televiziune, cancerul terminal la sân, pentru care era tratată de ani de zile, a ajuns în tot corpul.

Doherty a făcut anunțul pe Instagram, alături de un clip video în care primește tratamentul cu radiații, scrie gandul.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vedeta de 52 de ani, cunoscută pentru rolurile din „Beverly Hills 90210” și „Charmed”, a scris: „Frica mea este evidentă. Sunt extrem de claustrofobică și se întâmplă multe lucruri în viața mea. Dar teama… Tensiunea… planificarea tuturor lucrurilor… Așa arată cancerul”.

Doherty a fost diagnosticată inițial cu cancer la sân în 2015. A suferit o mastectomie și a urmat tratamente de chimioterapie și radiații.

În 2017, actrița din „Beverly Hills” anunța că boala se află în remisie. Din păcate, în 2020, starul a fost diagnosticat din nou, de data aceasta cu cancer mamar în stadiu terminal.

„Este o pastilă cam amară de înghițit”, a declarat Shannen în 2020. „Ei bine, de ce să nu fiu eu? Cine altcineva? Cine altcineva merită asta? Niciunul dintre noi…”

A încercat să păstreze secretul legat de al doilea diagnostic, în timpul filmărilor pentru noua producție „90210”. „Și oamenii cu cancer în stadiul 4 pot lucra. Viața noastră nu se termină cu acest diagnostic. Mai avem și noi de trăit”.

Foto: Facebook

spot_img
spot_img
spot_img

Politica