luni, mai 27, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

USR și PMP negociază o alianță de dreapta ca alternativă la coaliția PSD-PNL

Liderii USR și PMP, Cătălin Drulă și Eugen Tomac, au negociat miercuri construirea unei alternative de dreapta la coaliția PSD-PNL în contextul anului electoral 2024, potrivit unui comunicat USR. De notat că de la discuțiile de miercuri dintre USR și PMP a lipsit Forța Dreptei, partidul fondat de Ludovic Orban.

Echipele de negociatori au discutat despre cele patru rânduri de alegeri din 2024 și posibilitatea de a da votanților o alternativă la alianța dintre partidele conduse de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă.

USR e cotată în sondaje la 11-12% din intențiile de vot, PMP – la 4%. USR face parte din familia europeană Renew, în timp ce PMP e parte din Partidul Popular European, scrie g4media.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

„România trebuie salvată de la prăpastia socialist-securistă săpată de PSD și sateliții săi. Reformele din PNRR, banii europeni pentru investiții și preocuparea pentru binele comunității nu pot fi asigurate în România decât de un pol de dreapta cu orientare modernistă și axată pe interesul românilor, nu al specialilor de partid”, a declarat Cătălin Drulă.

Eugen Tomac a declarat că „numai dreapta modernă și onestă poate oferi României o șansă la un viitor mai bun. Coalizarea forțelor care se opun pesedismului clientelar reprezintă singura cale de a demufa clientela de căpușe de partid de la bugetul statului și de a asigura o dezvoltare bazată pe investiții și reforme structurale”.

Cei doi lideri de partid au mai declarat că partidul AUR este ”perdeaua de fum ridicată în disperare de Marcel Ciolacu”.

Foto: facebook/Eugen Tomac

spot_img
spot_img
spot_img

Politica