luni, mai 27, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Mihai Rotaru a făcut o nouă mutare: „Se transferă de la FCSB la CSU Craiova”

Mihai Rotaru a bifat cea de-a doua mutare a verii, după ce l-a adus la Craiova pe Alex Mitriță. Patronul alb-albaștrilor a reușit să ia un om important de la FCSB. Este vorba despre analistul video, Marius Francisc.

MM Stoica spune că Marius Francisc a fost convins să plece de la FCSB și să meargă în Bănie, la CSU Craiova: „Se transferă cineva de la FCSB la CSU Craiova. Marius Francisc (n.r. – analistul video) va pleca de la FCSB la CSU Craiova, i s-a oferit un contract foarte bun. E liber, nu se percepe nicio sumă (n.r. – râde). Nu e o problemă. Ştie, cunoaşte meserie, are cine să îl înlocuiască. Noi suntem ca Bayern Munchen, ei au un plafon pe care nu-l depăşesc. Nu mă aşteptam să plece, am aflat astăzi. Mi-a confirmat„, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Este a doua mutare făcută de Mihai Rotaru, care a spus clar că vrea să întărească atât staff-ul lui Eugen Neagoe, cât și lotul: „Am discutat cum îmbunătățim calitatea staff-ului, calitatea lotului, cum eliminim anumite nefuncționalități în cazul grupului”, a spus Mihai Rotaru, la Fanatik.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img
spot_img

Politica