vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un român și-a alimentat mașina Porsche în benzinăriile din Cehia și a plecat fără să plătească

Un român a fost trimis în judecată, după ce a furat combustibil, în repetate rânduri, din mai multe benzinării din Cehia. Șoferul, care conducea un Porsche, alimenta și pleca. În fața judecătorului, bărbatul a dat vina pe erorile de comunicații la plata cu cardul, scrie Opinia de Carei.

Bărbatul, originar din comuna Berveni, județul Satu Mare, își făcuse un obicei din a-și alimenta mașina Prosche cu combustibil, după care uita să mai treacă pe la casa de marcat să plătească. Potrivit autorităților din Cehia, bărbatul a furat combustibil direct de la pompă de 4 ori, din stații peco diferite. De fiecare dată, după ce făcea plinul, urca la volan și pleca, fără să mai privească înapoi.

A fost surprins de camerele de supraveghere și, pe baza imaginilor, polițiștii cehi au reușit să îl identifice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În baza dovezilor primite de autoritățile din România, procurorii i-au întocmit dosar penal pentru furt. Ajuns în fața instanței din Carei, bărbatul a declarat că intenția lui nu a fost nicio clipe să fure. Ar fi întâmpinat erori de comunicație la plata cu cardul și s-a gândit că va reveni să plătească.

Imaginile de pe camerele video îl contrazic, însă. În niciunul dintre cele 4 cazuri bărbatul nu a ajuns la casa de marcat să încerce, măcar, să facă plata. Judecătoria Carei urmează să stabilească sentința în acest caz.

Foto: arhivă

Politica