joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pieton rănit, după ce a încercat să traverseze strada prin loc nepermis

Un bărbat de 54 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină în timp ce încerca să treacă strada prin loc nepermis. Jandarmii au fost cei care i-au acordat primul ajutor.

”La data de 06 iunie a.c., ora 22.25, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un participant la trafic cu privire la faptul că pe bulevardul Tudor Vladimirescu, în apropierea intersecției cu strada Antoninii, s-a produs un accident rutier soldat cu victime. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 54 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, în timp ce traversa bulevardul Tudor Vladimirescu prin loc nepermis, a fost acroșat de un autoturism condus de o femeie de 37 de ani”, potrivit IPJ Mehedinți.

Cei care i-au acordat ajutor bărbatului au fost jandarmii care se aflau în misiune în acel moment.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Jandarmii au constatat că este vorba despre un bărbat găsit conștient, cu multiple plăgi care sângerau, iar din cele relatate de persoanele adunate la fața locului, a rezultat că bărbatul fusese victima unui accident rutier. Colegii noștri au intervenit de urgență pentru a acorda primul ajutor bărbatului rănit, comunicând în permanență cu acesta, pentru a-l ține conștient până la sosirea ambulanței. La fața locului a sosit un echipaj medical care i-a acordat bărbatului în vârstă de 54 de ani îngrijirile de specialitate, după care acesta a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe. Echipajul de intervenție a rămas în zonă pentru a crea un perimetru de siguranță în vederea continuării cercetărilor de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier”, spun reprezentanții jandarmeriei.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Politica