vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSS Orșova a câștigat „Regata Orșova – Trofeul Porțile de Fier”

Președintele Consiliului Județean Mehedinți – Aladin Georgescu a participat la festivitatea de premiere a concursului de kaiac – canoe, Regata Porțile de Fier Orșova. La eveniment au mai fost prezenți prefectul județului Mehedinți, Alin Isuf, deputatul Alin Chirilă și secretarul de stat – Bogdan Simcea.

Competiția internațională la care au participat sportivi 11 cluburi sportive din țară, dar și din Bulgaria, a fost organizată de Clubul Sportiv Școlar Orșova. Sportivii de la CSS Orșova au obținut locul I. Locul al II-lea a fost ocupat de sportivii veniți din Vidin, iar pe locul al III-lea s-au clasat tinerii de la Timișoara.

M-am bucurat să fiu alături de ei, să îi felicit pe tinerii de la Clubul Sportiv Orșova, pentru tot efortul, stăruința și dorința de a performa. Cu sprijinul domnului profesor, Ilie Bănăduc și al antrenorilor, tinerii de la CSS Orșova au rezultate excepționale. Îi felicit pe toți participanții cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani – cadeți, junior 1 și junior 2, care au avut curse kaiac și canoe de 1000 metri, 500 și 200 metri, în grupe individuale, dublu și de câte 4 sportivi! Probele au fost îngreunate de vremea deloc prietenoasă pentru astfel de competiții, dar chiar și așa, sportivii au făcut față!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica