CSS Orșova a câștigat „Regata Orșova – Trofeul Porțile de Fier”

Președintele Consiliului Județean Mehedinți – Aladin Georgescu a participat la festivitatea de premiere a concursului de kaiac – canoe, Regata Porțile de Fier Orșova. La eveniment au mai fost prezenți prefectul județului Mehedinți, Alin Isuf, deputatul Alin Chirilă și secretarul de stat – Bogdan Simcea.

Competiția internațională la care au participat sportivi 11 cluburi sportive din țară, dar și din Bulgaria, a fost organizată de Clubul Sportiv Școlar Orșova. Sportivii de la CSS Orșova au obținut locul I. Locul al II-lea a fost ocupat de sportivii veniți din Vidin, iar pe locul al III-lea s-au clasat tinerii de la Timișoara.

M-am bucurat să fiu alături de ei, să îi felicit pe tinerii de la Clubul Sportiv Orșova, pentru tot efortul, stăruința și dorința de a performa. Cu sprijinul domnului profesor, Ilie Bănăduc și al antrenorilor, tinerii de la CSS Orșova au rezultate excepționale. Îi felicit pe toți participanții cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani – cadeți, junior 1 și junior 2, care au avut curse kaiac și canoe de 1000 metri, 500 și 200 metri, în grupe individuale, dublu și de câte 4 sportivi! Probele au fost îngreunate de vremea deloc prietenoasă pentru astfel de competiții, dar chiar și așa, sportivii au făcut față!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Căutat de polițiști, după ce a fost la un pas să omoare un om

Polițiștii îl caută pe atacator: „Să nu intervină și...

„Salvatori din pasiune”. 24 de tineri au absolvit!

24 de tineri olteni au devenit „salvatori din pasiune”....

Primăria Craiova vrea parcare supraetajată lângă Judecătorie

Autoritățile locale din Bănie sunt gata să înceapă un...

Nicușor Bancu, după egalul cu U Cluj: „Când e vorba de Craiova, nu se uită la VAR”

În afara semi-eșecului de la Cluj, oltenii s-au mai...