sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/ 8 răniți în accident pe DN 64

Update/ Cinci persoane au fost transportate la UPU Vâlcea, dintre care două în stare gravă. Între răniți se află și o minoră de 17 ani.

„9 victime din care 8 din accidentul rutier și un apartinator cu atac de panica. Doua sunt considerate grave. Au fost transportate 5 la UPU de catre 3 ambulante SAJ si un echipaj SMURD. Inca patru victime sunt evaluate la locul accidentului.”- ISU Vâlcea.

___

Policlinica Buna Vestire Craiova

Opt persoane au fost rănite într-un accident rutier produs pe DN 64. Salvatorii ISU sunt la fața locului și este așteptată autospeciala de transport victime multiple. În accident au fost implicate două mașini.

„Salvatorii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați în urma cu câteva minute la un accident rutier produs in localitatea Ionesti, sat Fiscalia, pe DN 64.

In zona menționată s-a produs coliziunea a doua autoturisme in care se aflau 8 pasageri. La fața locului intervine o autospecială de stingere cu modulul de descarcerare si un SMURD de la GI Dragasani si 2 SAJ. La accidentul rutier se deplaseaza si autospeciala de transport pentru victime multiple de la GI Rm Valcea.

La fața locului s-au constatat că un numar de 8 persoane evaluate au suferit leziuni, acestea primind îngrijiri medicale la locul interventiei”, potrivit ISU Vâlcea.

Circulația rutieră se desfasoara pe un singur sens (Rm Valcea -Dragasani).

Revenim

Politica