miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șoferul fugar din Severin era drogat. A fost prins

Bărbatul care a provocat un accident, în Severin, a rănit doi oameni care se aflau cu el în mașină și a fugit era drogat cu cocaină. Și nici nu avea permis. Polițiștii au reușit să îl prindă.

„În urma cercetărilor efectuate sub coordonarea Prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin, de polițiștii Biroului Rutier cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți a fost identificat conducătorul auto, un bărbat de 35 de ani, din Drobeta-Turnu Severin. Totodată, polițiștii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat o valoare pozitivă pentru substanța cocaină. Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, astăzi, 04 iunie fiind prezentat Judecătoriei Drobeta-Turnu Severin cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, măsura ce a fost însușită de instanță. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducere unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, conform IPJ Mehedinți.

Reamintim că, sâmbătă dimineață, bărbatul, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Tudor Vladimirescu, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un semafor electric, după care a părăsit locul accidentului.”Din accident, au rezultat două victime, pasageri în autoturism, care au fost transportate la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, transmitea IPJ Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica