Drogați la volan, pe străzile din Craiova

Polițiștii doljeni continuă acțiunile pentru prevenirea accidentelor de circulație prin depistarea conducătorilor auto care conduc vehicule sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

În ultimele 48 de ore au fost constatate 12 infracțiuni la regimul rutier, 3 fiind de conducerea sub influența alcoolului, 2 de conducerea sub influența substanțelor psihoactive, 3 de conducere fără permis și 4 de altă natură.

Astfel, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat,joi, 01 iunie, un bărbat, de 38 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada 22 Decembrie 1989, din localitate. Acesta a fost testat de polițiști cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la substanţa cannabis.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot joi, la ora 23.20, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat, de 34 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Decebal, din localitate. Și acesta a fost testat de polițiști cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la substanţele cocaină și benzodiazepine. Cei doi au fost conduși la unități medicale unde le-au fost recoltate mostre biologice.

Au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Populare

Recomandări

Craiova. Noua șosea între Brestei-Râului și Calea Severinului se deschide astăzi

Drumul care va conecta Calea Severinului, de la intersecția...

Se deschide Muzeul Cărții și Exilului Românesc

Se pregătește inaugurarea Muzeului Cărții și Exilului Românesc, înființat...

Drumul Ford – DEx 12 a fost desenat

Proiectul pentru construcția șoselei de legătură Ford (DN6) –...

60 de kilograme de pește, confiscate de polițiști

Doi bărbați s-au ales cu dosar penal Polițiștii doljeni au...