Accident cu 3 mașini, în Olt. Două persoane la spital

Două persoane au ajuns la spital, vineri, în urma unui accident rutier care a avut loc pe Drumul Județean 546A, între localitățile Șerbănești și Greci, județul Olt. În incident au fost implicate trei autoturisme, la volanul cărora se aflau doi bărbați din Slatina și unul din Craiova.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate trei autovehicule, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din municipiul Slatina, un autoturism condus de un tănăr, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Craiova și un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Slatina.

În urma evenimentului rutier, două persoane, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 59 de ani, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au spus polițiștii olteni.

Populare

Recomandări

România, obligată să recunoască familiile formate din persoane de același sex

Statul român este obligat să adopte o legislație pentru...

O noapte în biblioteca „Alexandru și Aristia Aman”

 Craiovenii sunt așteptați, vineri, 29 septembrie 2023, începând cu...

Competiție lansată de Google România pentru elevii din Oltenia

La finalul competiției, echipele clasate pe primele poziții vor...